Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@19:05:03 GMT

نقطه آسیب ما قطع برق بیمارستان ها است

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۱۱۹۷

نقطه آسیب ما قطع برق بیمارستان ها است

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد ابول نژادیان صبح امروز یکشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای به تبعات قطعی برق بر حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: ۳۰ ثانیه بعد از قطعی برق، ژنراتورهای بیمارستان‌ها وارد مدار می‌شوند؛ بنابراین قطعی برق، وقفه موقتی را در راه‌اندازی دستگاه‌ها ایجاد می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: همه بیمارستان‌ها دو تا سه دستگاه ژنراتور دارند که همه این دستگاه‌ها اورهال شده‌اند اما با این وجود نگرانی داریم زیرا در صورت قطعی برق، ۳۰ ثانیه طول می‌کشد تا ژنراتور وارد مدار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بازه زمانی، دستگاه اکسیژن ساز از کار می‌افتد و با وارد مدار شدن ژنراتور، مجدداً دستگاه اکسیژن ساز فعال می‌شود که در نتیجه خلوص اکسیژن پایین می‌آید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز تأکید کرد: با همکاری و همراهی سازمان آب و برق خوزستان، برق بیمارستان‌ها از دو مسیر تأمین شده است تا اگر برق از یک مسیر قطع شود، برق از مسیر دوم تأمین شود و همیشه برق بیمارستان‌ها وصل باشد.

ابول نژادیان گفت: در روزهای اخیر در بیمارستان گلستان اهواز چندین بار قطعی برق داشتیم که این مسئله نقطه آسیب ما است که باید حواس ما به این مسئله باشد و هشدار می‌دهیم که همکاران سازمان برق که همراهی خوبی با ما دارند حتماً به وصل بودن مستمر برق بیمارستان‌ها توجه خاصی داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار کرد: در حال حاضر بیماران زیادی در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند به ویژه بیمارانی که به دستگاه ونتیلاتور و اکسیژن نیاز دارند؛ بنابراین باید دستگاه‌های اکسیژن ساز به صورت مستمر روشن باشند تا از این بیماران حمایت شود.

وی گفت: ژنراتورها به صورت اتوماتیک یا دستی وارد مدار می‌شوند؛ بنابراین اگر به صورت اتوماتیک وارد مدار نشوند، همکاران تأسیسات بیمارستان‌ها حتماً به طور سریع و به صورت دستی ژنراتورها را وارد مدار می‌کنند.

ابول نژادیان با بیان اینکه در بیمارستان‌ها همیشه دو ژنراتور داریم تا اگر یکی از این دستگاه‌ها خراب باشد، دستگاه دوم وارد مدار شود، افزود: هر ژنراتور تا چهار ساعت برق را تأمین می‌کند اما قطعی مکرر برق می‌تواند به ژنراتورها آسیب وارد کند.

کد خبر 5223685

منبع: مهر

کلیدواژه: فرهاد ابول نژادیان دانشگاه علوم پزشکی اهواز قطعی برق انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان چالش شفافیت واکسن کرونا شیراز اردبیل مجلس شورای اسلامی ایلام برق بیمارستان ها وارد مدار دستگاه ها قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم

ایسنا/مازندران مدیر مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود .

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود . 

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم  صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز  شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با  نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جوابیه روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز در خصوص آتش سوزی ترانس برق
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • قطعی: رئال جشن قهرمانی نمی‌گیرد
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی