Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز - ايرنا - قطعي برق در برخي نقاط شهر اهواز در زمان پيک مصرف بار در چند روز گذشته، باعث کلافگي شهروندان شده است.

برخي شهروندان اهوازي روز يکشنبه در تماس با خبرنگار ايرنا از قطعي برق خود در روزهاي متمادي و در زمان پيک برق خبر داده و خواستار پاسخگويي مسئولان شرکت برق اهواز شدند.
کوي معين زاده، بهارستان، مجاهد و گلستان از جمله مناطقي بوده اند که در روزهاي گذشته در ساعاتي با قطعي برق روبه رو شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدير روابط عمومي شرکت توزيع برق اهواز دليل قطعي برق در روز شنبه در بهارستان را بالا رفتن مصرف برق در زمان پيک آن و وارد آمدن فشار به شبکه بيان کرد.
عليرضا شکرخدايي يکشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود:دليل قطعي برق خانگي در ساعات پيک در بيشتر موارد به دليل رعايت نکردن الگوي مصرف و در نتيجه افزايش بار شبکه در اين ساعات است.
وي گفت: افزايش بار شبکه به همراه افزايش دما به تجهيزات برق فشاري مضاعف وارد کرده يا باعث از کار افتادن آنها مي شود.
مدير روابط عمومي شرکت توزيع برق اهواز از شهروندان خواست به ويژه در ساعات اوج مصرف برق
(13 تا 17) بيشترين صرفه جويي را داشته باشند تا با قطعي برق روبه رو نشوند.
پيشتر گزارش هايي مبني بر قطع برق در نقاطي از برخي شهرستان هاي خوزستان از جمله شوش نيز دريافت شده بود.
کاهش بارندگي و نيز ذخيره آب پشت سدها و افزايش مصرف برق باعث شده تا امسال براي پايداري شبکه برق، ادارات خوزستان حدود چهار ساعت زودتر تعطيل شوند و قوانين سختگيرانه اي براي برخي شرکت ها از جمله شرکت توسعه نيشکر و صنايع جانبي اعمال شود.
9770/ 6037
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند
  • دانش آموزان دیجیتالی، کلافه از امر و نهی ها
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • برق ۳۰ نقطه در اهواز قطع شد
  • وضعیت برق مناطق اهواز به حالت عادی در آمده است
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد